Cuidar-se per cuidar

Servei d'Atenció Psicològica

La nostra associació disposa d'un Servei d'Atenció Psicològica dirigit als familiars o cuidadors de les persones que tenen un problema de salut mental. Amb aquest servei volem dotar a les famílies d'instruments personals per fer front a la malaltia, millorar l'estat d'ànim i la sobrecàrrega física i emocional, i reduir l'estrès, amb estratègies per a una millor gestió de la convivència.Objectius generals:Objectius específics:

FORMULARI DE PETICIÓ DE CONSULTA

Si vols concertar una primera visita, només cal que omplis aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per concretar dia i hora.

Nom

Cognom

DNI

Adreça postal

Població

Codi postal

Telèfon d’ús habitual

Correu electrònic

 

Comentari vinculat a la consulta

  He llegit y accepto la Política de Privacitat.

L'Associació Família i Salut mental de Girona i comarques t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades per l' Associació Família i Salut mental de Girona i comarques com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem es per posar-nos en contacte amb vostè i per poder respondre a la consulta realitzada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. T'informem que les dades que ens facilitis les guardarà l' Associació Família i Salut mental de Girona i comarques. El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com obligatòries podrà tenir com a conseqüència que no podem atendre la seva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers, excepte que així ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió i cancel·lació de les dades a cemcatbanyoles@gmail.com així com el dret a presentar una reclamació front una autoritat de control. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra >Política de Privacitat.