AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT


1) INFORMACIÓ DEL TITULAR

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació, s'exposen les dades identificatives del Titular:

Web: http://www.familiaisalutmental.cat
Titular: Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques (a partir d'ara “l’Associació”)
Domicili: C/Rutlla, 20-22 17002 Girona C.I.F: G- 17.557.661
Telèfon: +34 972 20 04 63
Correu electrònic: info@familiaisalutmental.cat
Dades registrals: 3292-J/2


2) CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS

Qualsevol persona que accedeixi a la web de L’ASSOCIACIÓ tindrà la consideració d'usuari. L'usuari es compromet a utilitzar la pàgina web i aquells serveis posats a la seva disposició a través de la mateixa, de manera concorde a la Llei, a la moral, als bons costums i a l’ordre públic, així com amb el que es disposa en les presents clàusules. En conseqüència, queda obligat a no utilitzar la web amb finalitats o efectes il·lícits i/o contraris a l'establert, lesius de drets i/o interessos de tercers o que, de qualsevol forma, puguin danyar la web o impedir el seu ús normal, o dels serveis accessibles a través de la mateixa.

La utilització de la web i/o dels seus serveis, suposarà l'acceptació plena i sense reserves, i la validesa, de totes i cadascuna de les clàusules recollides en l'última versió actualitzada d'aquest Avís Legal, per la qual cosa l'usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les cada vegada que visiti la web.


3) PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els vídeos, els sons, les animacions, el programari, els textos, així com la informació i els continguts que es recullen a la web estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de L’ASSOCIACIÓ o de terceres llicències. No es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, de la web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit del mateix. L'usuari, única i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui a la web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb finalitats comercials o per incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per L’ASSOCIACIÓ o les terceres llicències, que vetllarà pel compliment de les anteriors condicions com per la deguda utilització dels continguts presentats a les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'Usuari.


4) POLÍTICA DE PRIVACITAT

L'Associació Família i Salut mental de Girona i comarques t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint els formularis seran tractades per l' Associació Família i Salut mental de Girona i comarques com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem es per posar-nos en contacte amb vostè i per poder respondre a la consulta realitzada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. T'informem que les dades que ens facilitis les guardarà l' Associació Família i Salut mental de Girona i comarques. El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com obligatòries podrà tenir com a conseqüència que no podem atendre la seva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers, excepte que així ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió i cancel·lació de les dades a cemcatbanyoles@gmail.com així com el dret a presentar una reclamació front una autoritat de control. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat (enllaç directe a la Política de Privacitat).


5) QÜESTIONS SOBRE PRIVACITAT

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, (RGPD), li oferim la següent informació sobre el tractament de les seves dades personals:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
L’ASSOCIACIÓ
Les nostres dades figuren a l'inici d'aquest avís legal.


Durant quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre sigui usuari dels nostres serveis o en vulgui rebre informació, i si participa en una promoció mentre aquesta estigui activa, i després, durant el terminis establerts per complir amb les nostres obligacions legals.


Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?


A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
Les dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.


Com pot exercir els seus drets?
Enviant-nos un escrit adjuntant una còpia d’un document que l’identifiqui a la nostra adreça física o electrònica, que apareixen al començament del present Avís Legal.

Com hem obtingut les seves dades?
Les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat, qui garanteix que les dades personals facilitades són certes i es fa responsable de comunicar-ne qualsevol modificació. Les dades que estiguin marcades amb un asterisc són obligatòries per poder-li donar el servei sol·licitat.

Quines dades tractem?
Les categories de dades que podem tractar són:

Les dades són limitades, atès que únicament tractem les dades necessàries per a la prestació dels nostres serveis i la gestió de la nostra activitat.


6) QUINES MESURES DE SEGURETAT APLIQUEM?

Apliquem les mesures de seguretat establertes a l'article 32 del RGPD, per tant hem adoptat les mesures de seguretat necessàries per garantir un nivell de seguretat adequat al risc del tractament de dades que realitzem, amb mecanismes que ens permeten garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanent dels sistemes i serveis de tractament. Algunes d’aquestes mesures són:


7) EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

L’ASSOCIACIÓ actua amb la màxima diligència possible perquè les dades i la informació que ofereix al seu lloc web estigui actualitzada en tot moment, si bé no garanteix ni es fa responsable de l'exactitud i actualització dels continguts del lloc web, reservant-se el dret a modificar aquests continguts en qualsevol moment. L’ASSOCIACIÓ tampoc serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços inclosos en el lloc web.
Les relacions comercials amb els clients es regiran per les condicions generals que, si s’escau, s'estableixin per L’ASSOCIACIÓ en un document específic a aquest efecte, o pels pactes concrets que es puguin acordar amb els clients.


8) POLÍTICA D’INFORMACIÓ I PUBLICITAT COMERCIAL

L’ASSOCIACIÓ es compromet a través d'aquest mitjà a no realitzar publicitat enganyosa. A aquests efectes, per tant, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar-se al llarg del contingut de les diferents seccions de la Web, produïts com a conseqüència d'un manteniment i/o actualització incompleta de la informació continguda en aquestes seccions.

L’ASSOCIACIÓ, com a conseqüència del que es disposa en aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d'aquests errors.

L’ASSOCIACIÓ es compromet a no remetre comunicacions comercials sense identificar-les com a tals, conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic. A aquests efectes no serà considerat com a comunicació comercial tota la informació que s'enviï als clients de L’ASSOCIACIÓ sempre que tingui per finalitat el manteniment de la relació contractual existent entre client i L’ASSOCIACIÓ, així com l'acompliment de les tasques d'informació i altres activitats pròpies del servei que el client té contractat.


9) CONDICIONS D’ÚS. JURISDICCIÓ I LLEIS APLICABLES

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes del present avís legal. El present Avis Legal y totes las relaciones que s'estableixin entre L’ASSOCIACIÓ i l'usuari de la web i els seus serveis es regiran per l'establert en la legislació espanyola.Última revisió: gener de 2019