Espai d'acollida,
informació, atenció,
orientació i suport
a les families

Àrea familiar

El Servei d’Atenció a Famílies (SAF) és un dels dispositius que ofereix l’entitat per donar resposta a les demandes rebudes per part de les persones amb problemes de salut mental i sobretot dels seus familiars. El SAF es constitueix com a un espai d'acollida, informació, atenció, orientació i suport que funciona de forma coordinada amb altres serveis de l'entitat i amb la resta de serveis de la xarxa sanitària i social del territori.

Grups d’Ajuda Mútua (GAM)

Dins de l’Àrea Familiar organitzem els Grups d’Ajuda Mútua (GAM), que són espais d'auto-suport continuat dirigits a persones que hagin viscut o estiguin vivint una experiència de patiment psicològic, i que siguin capaces de participar d'una dinàmica grupal. La participació és voluntària i l'objectiu és oferir-nos suport mutu, fomentar l'apoderament, lluitar contra l'estigma i refer i/o enfortir la xarxa de relacions socials. En definitiva, el grup és un espai a través del qual els familiars afectats compartim vivències, neguits i exposem una realitat pròpia però que és comuna a totes les persones que formem part d'aquest col·lectiu.

Disposem de GAM a Girona, Blanes, Figueres i Palafrugell

Consulta o descarrega’t aquí el calendari de sessions GAM i tria quina et va millor  

Formulari sol·licitud

Si et vols apuntar a un Grup GAM fes aquí la teva sol·licitud i ens posarem en contacte amb tu.

Nom

Cognom

DNI

Adreça postal

Població

Codi postal

Telèfon d’ús habitual

Correu electrònic

 

Comentari

  He llegit y accepto la Política de Privacitat.

L'Associació Família i Salut mental de Girona i comarques t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades per l' Associació Família i Salut mental de Girona i comarques com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem es per posar-nos en contacte amb vostè i per poder respondre a la consulta realitzada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. T'informem que les dades que ens facilitis les guardarà l' Associació Família i Salut mental de Girona i comarques. El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com obligatòries podrà tenir com a conseqüència que no podem atendre la seva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers, excepte que així ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió i cancel·lació de les dades a cemcatbanyoles@gmail.com així com el dret a presentar una reclamació front una autoritat de control. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra >Política de Privacitat.


Servei d'Atenció Psicològica

Servei dirigit a les famílies o persones cuidadores. Ofereix eines personals per gestionar la convivència amb la malaltia, millorant així l'estat d'ànim i la sobrecàrrega física i emocional, i afavorint la reducció de l'estrès en què és veu immersa la persona cuidadora.

Més informació


Serveis Jurídics

Oferim atenció als familiars i persones afectades per una malaltia mental en matèria legal, a càrrec d’un advocat especialitzat.