Notícies

  Tornar

  17/11/2020

L'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) va fer una donació de material Informàtic reciclat

El passat mes de setembre, l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) va fer una donació de 15 ordinadors reciclats amb els seus respectius teclats, pantalles, i ratolins.Aquest material s´ha anat entregant a aquells usuaris dels Clubs Socials de Blanes, Figueres, Palafrugell i Girona (El Cercle), que més ho necessitaven.


El confinament domiciliari originat per la crisi del COVID19 dels mesos de març, abril i maig, va posar de manifest les mancances tecnològiques que patien una bona part d'aquest col·lectiu. Al llarg de tres mesos no es va parar de treballar fent seguiment a través de trucades, whatsapp, i videotrucades, i també es van dur a terme diferents activitats a través de diferents aplicacions per fer videotrucades de grup.

Va ser en aquest moment en què es va detectar la falta d'eines tecnològiques per bona part dels usuaris, i també la falta de preparació per a poder treballar-hi.

Gràcies a l'IAS, hem pogut cobrir les necessitats d'alguns dels usuaris, amb els que es treballa en el taller d'informàtica, i se'ls ensenya el funcionament de les diferents eines que més s'utilitzen.

 

 

  Tornar