Notícies

  Tornar

  16/11/2020

L’Associació Família i Salut Mental impulsa una campanya de recollida de mòbils i tabletes per a les persones usuàries dels clubs socials

Arran de l’experiència del període de confinament durant l’estat l’alarma per la pandèmia de la Covid-19, l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques ha iniciat una campanya de recollida de mòbils i tabletes dirigida a les persones usuàries de l’entitat que durant aquest període han tingut problemes de connexió per la manca o per antiguitat dels dispositius que tenien. L’objectiu de la campanya és no deixar a cap membre associat a l’entitat sense un eina tecnològica, a través de qual poder seguir connectat amb el seu entorn i donat el cas, actiu a través de les activitats virtuals dels clubs socials de l’associació de familiars. La campanya va dirigida especialment a les persones usuàries dels clubs socials de Blanes, Figueres, Palafrugell i Girona (El Cercle).

Al mateix temps, l’entitat ha planificat diferents tallers formatius centrats en les aplicacions més habituals i comuns que les persones usuàries podran aprendre o millorar-ne el coneixement, amb el nou material.

Per facilitar la donació, l’associació de familiars ha concretat diferents punts de recollida a través d’acords amb altres entitats del sector que s’hi han sumat a la iniciativa per col·laborar amb la causa.

Es demana deixar els aparells en bon estat i nets, amb la bateria i carregadors corresponents. Moltes gràcies a tothom!

Durant el període de l’estat d’alarma motivat per la pandèmia de la Covid-19 els serveis de l’entitat es van mantenir oberts en format teletreball. Durant aquest temps, els professionals de l’entitat van dur a terme 3.123 intervencions, dirigides especialment a mantenir actives les persones usuàries dels clubs socials de la demarcació, sobretot durant les setmanes de confinament. Així, l’associació va registrar des del mes de març i fins al maig 2.867 trucades telefòniques de seguiment a persones amb un problema de salut mental, 140 trucades a familiars, 66 videoconferències i 50 videotrucades. Part d’aquesta activitat va anar dirigida a mantenir actives les persones usuàries amb activitats creatives i manualitats.

  Tornar