Moments en imatges

  Tornar

  10/05/2019

Club Social El Cercle

Temps de Flors 2019.

Els usuaris del CS de Girona (El Cercle) han treballat de valent i amb molta il·lusió per tal que pogueu disfrutar d'un pati preciós, el Mirador del Carrer de les dones.
El projecte porta per nom "La Melodia de la Vida".

Descripció del Projecte:

Totes les persones, des de la nostra diferència, busquem un sentit en el camí de la vida. Des que fem els primers passos ens trobem, com en la música, molts sons: greus, dolços intensos, etc..., que ens van formant com a persones.

No és un camí fàcil i sovint ens trobem molts embolics i soroll, però amb actitud i esforç es componen grans melodies de vida.Composició:

Comença el camí amb notes musicals perdudes, escampades. Les línies del pentagrama també estan repartides per l'espai i es van acostant fins que s'emboliquen en un gran nus que acaba essent un pentagrama ordenat que s'eleva fins al cel.

Des de les dues entrades del patí es veuen les línies del pentagrama i les notes musicals, amb dos són de color negre, escampades per terra i sense sentit. De mica en mica s'uneixen en el centre del pati, creant el naixement de la vida i desembocant en un gran pentagrama. Aquest es transforma al final, en "l'Himne de l'Alegria".

Un camí d'herba va florint juntament amb el pentagrama, que està enlairat en alguns punts, i decorat amb flor de tota mena i color. Aquest camí d´herba i flors representa l'ombra del pentagrama.


  Tornar