Agenda d'activitats

  Tornar

  15/02/2019

Jornada “L'assistència i els poders en previsió de pèrdua de capacitat. Instruments jurídics per a l'atenció social. Com planificar l'atenció que volem rebre”.

Núria Pi Méndez, Cap del departament jurídic de Support Fundació tutelar de Girona.

    |     16.00  |     2 hores

El proper dia 15 de febrer, de 16h a 18h, a la sala d’actes de la seu col·legial del Col·legi d'advocats de Girona , tindrà lloc una jornada sota el títol “L'assistència i els poders en previsió de pèrdua de capacitat. Instruments jurídics per a l'atenció social. Com planificar l'atenció que volem rebre”, organitzada per la Comissió dels drets de les persones amb discapacitat de l’ICAG, a càrrec de la Sra. Núria Pi Méndez, Cap del departament jurídic de Support Fundació tutelar de Girona.

El preu de la jornada és de 18€.

Pots formalitzar la inscripció a la Secretaria del Col·legi de l’Advocacia de Girona en el moment de presentar la butlleta, o bé fent l’ingrés a:

“CaixaBank” ES95 2100 8101 91 2200092267, i remetent posteriorment el comprovant i la butlleta d’inscripció al fax 972 20 04 23 o a l’adreça electrònica secretaria@icag.cat

Et pots descarregar la butlleta d´inscripció en aquest enllaç: http://www.familiaisalutmental.cat/arxius/ButlletaInscripcio.pdf 


  Tornar