Notícies

  Tornar

  03/07/2019

L’estrena de l’obra “Assaig fatal” emplena el teatre del Centre Cívic de Sant Narcís

L’estrena d’“Assaig fatal” va omplir ahir el teatre del Centre Cívic de Sant Narcís. L’argument tracta de l’assaig d’una obra de teatre en clau d'humor. L’escena se situa en una funerària on els diferents personatges entren i surten per acomiadar-se del difunt donant peu a equívocs i situacions divertides que van fer passar bons moments de riure als espectadors.

La representació d’ahir va ser el colofó a tot un any de treball del taller de teatre organitzat per l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques i el Club Social el Cercle de l’entitat per promoure les habilitats socials dels usuaris.

L’ús del teatre per promoure les habilitats socials

El taller de teatre és un de les primeres activitats que  l’Associació Família i Salut Mental va impulsar en els clubs socials per creure en el seu valor com a instrument terapèutic. De fet, “Assaig Fatal” és el vuitè títol que s’estrena a dalt d’un escenari.

La qüestió és que l’ús de les arts escèniques aporta beneficis a la persona que les pràctica tant a nivell cognitiu, com emocional i social. Segons el psicòleg de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), Eduard Palomé, “està demostrat que el teatre reforça l’autoestima, la capacitat de comunicació i altres habilitats socials i ajuda a trencar els estereotips vers la salut mental”. Per la seva banda, el professor del taller de teatre, David Estany, parla de la “seguretat i confiança“ que l’escenari genera en els actors. “Els aplaudiments finals després de tot un any de treball fan feliç al grup”, afirma.

Descàrrega de fotos de diferents escenes

Foto 1 - Foto 2 - Foto 3

  Tornar

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació | Acceptar